Vilkår og privatlivspolitik - Bliv GoHelper i dag

Vilkår og privatlivspolitik

Generelle betingelser og privatlivspolitik

Forretningsbetingelserne er senest opdateret den 31.03.2019

Din brug af GoHelper Aps (herefter kaldet ”GoHelper”) online markedsføringsplatform www.gohelper.dk (herefter kaldet ”Platformen”) betragtes som en accept af GoHelpers forretningsbetingelser inklusiv GoHelpers politik for behandling af personoplysninger og cookie-politik samt til enhver tid øvrigt gældende retningslinjer (samlet kaldet ”Betingelser”). Du bekræfter endvidere, at du er fyldt 18 år. Såfremt du ikke kan acceptere GoHelpers Betingelser, må du ikke registrere dig som hverken bruger eller helper på Platformen. GoHelper forbeholder sig ret til at ændre Betingelserne.

1. Indledning

1.1. Driften af hjemmesiden varetages af GoHelper Aps, CVR. nr. 39617447, Rypebakken 39, 5210 Odense NV e-mail: support@gohelper.dk

2. Ydelser

2.1. GoHelpers Platform faciliterer en bookingfunktion, som gør det muligt for dig at booke hjælp til altsydelser hos en person, som tilbyder hjælp til ydelser (herefter kaldet ”Helper”) på Platformen. GoHelper og de enkelte Helpere står ikke i et over-underordnelsesforhold til hinanden, og Helpere fungerer således som selvstændigt virkende tredjemænd (Freelancere). Platformen indeholder og giver adgang til faktuelle oplysninger, som gør det muligt for GoHelper at facilitere kontakt mellem brugere af Platformen og Helpere.

2.2. Hjælp til altsydelserne (herefter kaldet ”Ydelser”) administreres og udføres af de Helpers (private eller erhvervsaktører), der tilbyder deres Ydelser via Platformen.

2.3. Ved din brug af Platformen accepterer du, at GoHelper ikke påtager sig ansvar for den/de leverede ydelser, som leveres af en Helper, samt at GoHelper ikke er ansvarlig i forbindelse med tvister mellem dig og en Helper eller øvrigt.

3. Om at booke Ydelser via Platformen

3.1. Booking af ydelser sker til enhver tid udelukkende via Platformen. Support er tilgængeligt alle dage via vores facebookside https://www.facebook.com/GoHelperDK eller via email kontakt@gohelper.dk.

4. Kommunikation

4.1. GoHelper har ret til at kommunikere direkte til alle brugere af Platformen i forbindelse med levering af Ydelsen via e-mail, telefon, app-notifikationer, sociale medier og kommunikations-apps.

5. Fortrydelsesret

5.1. Ved din booking giver du dit udtrykkelige samtykke til, at din Helper kan gå i gang med at levere Ydelsen, og at fortrydelsesfristen ophører, når Ydelsen er accepteret af den, der skal udfører denne. Hvis du fortryder, inden Ydelsen er færdigleveret (mens Ydelsen står på), er din Helper berettiget til at opkræve rimelig betaling for det arbejde, der allerede er udført og dermed leveret.

7. Betaling

7.1. Med mindre andet fremgår, skal brugere af Platformen følge de til enhver tid gældende retningslinjer for booking og betaling for Ydelser. Bruger og Helper kan ikke fravige de priser, der er fastsat af GoHelper. Enhver omgåelse medfører øjeblikkelig eksklusion fra Platformen.

7.3. Dine kortoplysninger bliver håndteret af Coolpay A/S. GoHelper har således ikke adgang til dine kortoplysninger og kan ikke gøres ansvarlig for eventuelt misbrug af dine kortoplysninger.

7.5. Når Ydelsen er accepteret, trækkes dét gebyr (9kr) fra dit kreditkort, som blev oplyst ved booking af Ydelsen, hvorefter GoHelper fremsender en kvittering til din e-mailadresse.

7.8. For at stille Platformen til rådighed opkræver GoHelper et servicegebyr på kr. 9,00 inkl. Moms ved accept af opgave. Gebyret betales af den, der udfører opgaven.

8. Skat

8.1. GoHelper er ikke ansvarlig for Helpers eventuelle afregning af skat, moms, mv., da det påhviler hver enkelt Helper at håndtere afregning af skat, moms, mv. i forbindelse med udførte Ydelser i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning. GoHelper instruerer dog alle Helpers til, hvordan man indberetter SKAT og forbeholder sig retten til at ekskludere Helpers fra platformen, såfremt de ikke betaler SKAT.

9. Forbud mod direkte eller skjult markedsføring på Platformen

9.1. Direkte eller skjult markedsføring på Platformen fra brugere på egne eller andres vegne er ikke tilladt. Enhver handling i strid med dette medfører øjeblikkelig suspension fra Platformen.

10. Personoplysninger

10.1. Du skal oprette dig som bruger på Platformen med en privat konto til eget brug for at booke en Ydelse. Du er ikke berettiget til at dele dit password eller lignende. Du er fuldt ansvarlig for de aktiviteter, som sker via din brugerprofil og konto og GoHelper fraskriver sig ethvert ansvar i den forbindelse. Hvis du får mistanke om, at der har været uautoriseret brug af din konto på Platformen, skal du øjeblikkeligt kontakte GoHelper.

10.2. GoHelper registrerer og behandler ingen følsomme personoplysninger.

10.3. For at blive bruger på Platformen skal du indtaste følgende oplysninger, som du ved oprettelsen giver GoHelper samtykke til at registrere og behandle: Navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere Ydelsen til dig.

10.4. GoHelper indsamler de oplysninger, du giver direkte til os, såsom når du opretter eller redigerer din konto, anmoder om Ydelser, kontakter kundesupport eller på anden måde kommunikerer med os. Disse oplysninger kan omfatte: e-mail, telefonnummer, postadresse, profilbillede, betalingsmetode, Ydelser, bookingmeddelser og andre oplysninger, som du vælger at give til os i forbindelse med oprettelse af din profil.

10.5. Oplysninger om brug og præferencer: Vi indsamler oplysninger om, hvordan du interagerer på Platformen ved booking af Ydelser, udtrykte præferencer og valgte indstillinger. I nogle tilfælde indsamler vi oplysninger ved hjælp af cookies og lignende teknologier, der opretter og vedligeholder unikke

identifikatorer. Du kan læse mere i vores erklæring om på hjemmesiden. Vi kan også indsamle oplysninger fra samarbejdspartnere, applikationer, sociale medier og lignende.

10.6. Du giver samtykke til at modparten, i de på platformen formidlede opgaver, kan afgive anmeldelser. For at sikre, at anmeldelser er relevante og valide, foretager GoHelper løbende stikprøvekontrol heraf.

10.7. Log-oplysninger: Når du anvender Platformen, indsamler vi server-logs, der kan omfatte oplysninger såsom IP-adresse, adgangsdato og -tidspunkt, app-funktioner eller viste sider, app-nedbrud og andre systemaktiviteter, browsertype samt det tredjeparts websted eller tjenesteydelse, du benyttede, før du interagerede med vores Platform.

10.8. Brug af oplysninger. Vi bruger de oplysninger, vi indsamler om dig, til at levere, vedligeholde og forbedre vores Platform, herunder for eksempel muliggøre betalinger, sende kvitteringer, facilitere Ydelser og evt. andre produkter, som du anmoder om (og sende relaterede oplysninger), udvikle nye funktioner, yde kundesupport til dig og Helpere, udvikle sikkerhedsfunktioner, godkende brugere og sende produktopdateringer samt administrative meddelelser, udføre interne transaktioner for eksempelvis at forebygge svindel med og misbrug af Platformen, finde softwarefejl og operationelle problemer og overvåge samt analysere tendenser i aktiviteter og brug. Vi kan endvidere bruge oplysningerne til at muliggøre kommunikation mellem dig og en Helper samt sende beskeder til dig, som vi mener kan have din interesse, herunder oplysninger om produkter, tjenesteydelser, reklamekampagner, og nyheder fra GoHelper.

10.9. Deling af oplysninger. Vi kan dele dine oplysninger med Helpere og andre samarbejdspartnere relevante for levering af Ydelsen, så de kan levere den Ydelse, du beder om. Platformen kan også integreres med funktioner til deling på sociale medier og andre relaterede værktøjer, der giver dig mulighed for at dele dine handlinger på Platformen med andre apps, websteder eller medier, eller omvendt. Din brug af sådanne funktioner aktiverer deling af oplysninger med venner og offentligheden, afhængigt af dine indstillinger til deling på sociale medier.

10.10. Analyse og markedsføringstjenester der leveres af andre. Vi kan anvende dine oplysninger i forbindelse med analyse og markedsføringstjeneste, der leveres af samarbejdspartnere med henblik på at levere varer eller tjenesteydelser bredt relateret til Ydelsen.

10.11. Du kan til enhver tid rette dine kontooplysninger ved at logge ind på Platformen. Vær opmærksom på, at i nogle tilfælde kan vi beholde visse oplysninger om dig, som det er påkrævet ved lov, eller til lovlige forretningsmæssige formål i den udstrækning, det er tilladt i henhold til lovgivningen.

10.12. Indsigt og sletning af oplysninger. Du har i henhold til lov om personoplysninger ret til at gøre indsigelse mod såvel indsamlingen som de videre behandling af nævnte oplysninger, og kan med visse

lovbestemte undtagelser få besked af GoHelper, som er dataansvarlig, om, hvilke oplysninger, der indsamles om dig. Du har også ret til at tilbagekalde et samtykke.

10.13. Klage over behandlingen af personoplysninger. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan det ske til den dataansvarlige (DPO), der kan kontaktes på support@gohelper.dk eller til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, dt@datatilsynet.dk

11. Cookies

11.1. GoHelper bruger cookies og andre identifikationsteknologier på vores Platform, mobilapplikationer, elektroniske kommunikationsmedier til en række formål, bl.a. til at verificere brugere, huske brugerpræferencer og -indstillinger, analysere trafikken og tendenser på webstedet og generelt til at forstå online adfærd og -interesser hos de mennesker, der bruger vores Platform. Her kan du læse mere om de typer af cookies, vi benytter, hvorfor vi bruger dem, og hvordan du kan udføre dine valg.

11.2. Du har ret til at vælge, om du vil accepterer cookies eller ej. De er dog en vigtig del af, hvordan vores Platform fungerer, så du bør være opmærksom på, at hvis du vælger at afvise eller fjerne cookies, kan det påvirke Platformens tilgængelighed og funktion.

11.3. De fleste webbrowsere er som standard indstillet til at acceptere cookies. Hvis du ønsker det, kan du normalt vælge at indstille din browser til at fjerne eller afvise browser cookies. For at gøre dette, skal du følge de instruktionerne i browseren, der normalt findes under menuen „Hjælp“ eller „Indstillinger“. Nogle eksterne parter giver også mulighed for at afvise deres cookies ved at klikke direkte på fravalgslinket. Vi har angivet de tilfælde, hvor det er muligt i tabellen ovenfor.

12. Lovvalg og værneting

12.1. GoHelpers betingelser er undergivet dansk ret. Alle aktiviteter mellem GoHelper, dets brugere samt Helpere anses for udført i Danmark.