Har du spørgsmål? - Bliv GoHelper i dag

FAQ – Har du spørgsmål?

Her er de mest stillede spørgsmål
Hvordan fungerer GoHelper?

GoHelper er en online platform, som giver dig den nemmeste måde at finde hjælp på. Det tager faktisk kun et par minutter at finde en Helper.

Hvordan sikrer jeg at arbejdet bliver udført ordentligt?

For at sikre dig den bedst mulige kvalitet af det udførte arbejde, har vi implementeret et anmeldelse system. På den måde vil du selv kunne vælge hvor god en anmeldelse Helperen skal have, før du vil acceptere arbejdskraft derfra. Det er også muligt at læse andres anmeldelser af Helperen. Du er dermed sikret den bedste hjælp.

Hvordan foregår betaling mellem parterne?

Ved brug af GoHelper er det valgfrit hvilken betalingsmetode, parterne vælger at benytte. MobilePay, faktura, kontant eller anden form for overførsel. GoHelper har intet med betalingerne at gøre, og tager derfor ingen procenter eller skjulte gebyrer.

Skal jeg betale SKAT af min indtægt ved benyttelse af GoHelper?

Hos GoHelper er det nødvendigt, at du overholder nyeste lovgivning inden for indberetning af din indkomst til SKAT. For at være sikker på hvilke regler der er gældende for dig, henviser vi til SKAT.dk. Her vil det være muligt, at få svar på alle dine spørgsmål.

Kan jeg bruge GoHelper på min computer eller smartphone/tablet?

Ja, du kan anvende GoHelper på alle platforme. GoHelper er lavet som en webapp, som tilpasser visningen til den platform, som du anvender.

Forsikring

Helperen, som er ham som udfører arbejdet, skal selv sørge for at være forsikret, idet man agerer som værende selvstændig erhvervsdrivende, hvis der sker noget med en selv, fx arbejdsskade eller hvis man kommer til at ødelægge noget i det hjem man udfører arbejdet i.

Koster det noget at bruge GoHelper?

Det er gratis at få hjælp hos GoHelper og du kan oprette så mange opgaver, som du har lyst til. Det koster 9kr for en Helper at tage en opgave.

Hvorfor skal jeg angive mine personlige oplysninger?

Formålet med registreringen er, at andre brugere på GoHelper skal kunne kontakte dig med henblik på, at afdække om der er basis for at indgå en aftale omkring udførelse af din opgave. Således vil dine personoplysninger fra tid til anden blive videregivet til andre brugere. For yderligere information herom henvises til GoHelper Persondatapolitik.

Velgørenhed

Hver gang der bliver taget en opgave, donerer vi 1 kr. til velgørenhed. Alle brugere på GoHelper er med til at bestemme, hvad beløbet skal gå til. Dette vælges én gang om året i en afstemning på vores facebookside.

Tilmelding


Tilmeld dig nu og vær den første!

Kan du hjælpe med

  • Rengøring
  • Hundeluftning
  • Børnepasning
  • Servering
  • Hjemmehjælp
  • Havearbejde
  • Kun fantasien sætter grænser…